Parket met Snap-Tack plank verbindingen

Nieuws

Traditioneel worden 9 mm parketten van bovenaf doorheen de plank genageld. Nadien worden de nagelgaatjes opgevuld. Omdat dit niet mooi is, werd er 9 mm parket ontwikkeld met de Snap-Tack verbinding. Zo wordt het mogelijk om 9 mm parket te plaatsen met slechts sporadische vernageling van bovenaf.

Waarom gaten maken in een mooi product wanneer het ook anders kan?

Snap-Tack verbinding

Het vulsel brokkelt veelal uit na verloop van tijd. Er zet zich vuil vast waardoor de gaatjes geaccentueerd worden.

Met het Snap-Tack systeem voor breed strokenparket tot 22 cm breed kunnen we de parketdelen in de tand nagelen. De volgende plank knelt zich vast op het ervoor geplaatste parketdeel. We minimaliseren hierdoor het aantal op te vullen gaatjes. Toch moet soms nog een plank in het midden extra aangeschoten worden van bovenaf.

Ook de koppen moeten extra vastgeschoten worden en uiteraard ook de eerste planken. Met een gemiddelde van 35 nagels per vierkante meter, waarvan de meeste verborgen, plaatst men echter een parket virtueel zonder gaten. Normaliter moeten er wel 250 nagels per vierkante meter aangebracht worden.

De voordelen van de Snap-Tack plank zijn evident: bijna geen gaten meer in de planken, weinig opvullen van gaatjes, niet doorkloppen en niet heropvullen. Het resultaat is een perfect mooi parket. En een tevreden bouwheer.

DE WIJN Parket Projecten levert Snap-Tack voor 9 mm parketvloeren.

Heeft u nog geen parket of houtenvloer gekozen, bekijk dan zeker ook volgende pagina’s op onze website ‘Soorten parket en houtenvloeren’ en ‘Versailles parket’.

Bel/mail ons, we zullen u graag adviseren: 0472 11 25 50 / dewijnparket@telenet.be

Al overtuigd?

Voor een vrijblijvende bespreking van uw project(en) maken wij ons graag vrij.