Bamboe parket in nieuwbouw te Rotselaar

Bamboe parketRotselaar

Voor deze nieuwbouw woning in Rotselaar leverde en plaatste DE WIJN Parket Projecten bamboe parket.

Net als het project in Herent, werd dit project  in het voorjaar van 2020 gerealiseerd in samenwerking met architectenbureau Eiland7.

Maar deze keer kozen architect en  bouwheer voor een bamboe parketvloer, want bamboe is erg duurzaam. Bovendien is bamboe dankzij zijn vochtbestendigheid erg geschikt voor de temperatuurschommelingen die een vloerverwarming met zich meebrengt.

Bamboe is geen houtsoort, maar wel een grassoort.  Na verwerking tot thermisch gemodificeerde planken en balken is het een duurzamer product dan andere tropische hardhout soorten

DE WIJN Parket Projecten heeft een bamboe parketvloer van fabrikant MOSO voorgesteld die met naturel vernis afgewerkt geleverd en geplaatst werd.

Het voordeel hiervan is dat er niet ter plaatse geschuurd en vernist moet worden.  Uiteraard is de plaatsing dan delicater, maar dat is geen probleem voor het deskundige team van DE WIJN Parket Projecten.

Indien u nog vragen heeft over houtsoorten of afwerking van parket of houten vloeren, consulteer dan zeker onze nieuws pagina’s.

Maar u kan ons ook altijd contacteren per mail dewijnparket@telenet.be, per telefoon 0472 11 25 50 of het contactformulier invullen.

 

 

 

 

 

Al overtuigd?

Voor een vrijblijvende bespreking van uw project(en) maken wij ons graag vrij.