Authentieke houten vloeren

Nieuws

In oude gebouwen liggen vaak parels van authentieke oude parketvloeren. Om deze te renoveren en restaureren kan men beroep doen op de vakkundigheid van DE WIJN Parket Projecten.

Maar DE WIJN Parket Projecten kan ook Belgisch authentiek parket leveren (en plaatsen). Het gamma omvat ook verouderde massieve en samengestelde houten vloeren, evenals recuperatie hout.

Fond du wagon
Authentieke Belgische oude planken

De planken kunnen in hun verweerde toestand geplaatst worden of allerhande bewerkingen ondergaan: geschaafd, gezaagd; geborsteld, gebeitst, gekalkt, gepolitoerd, gerookt, geboend, geolied, vernist, enz. …

Deze oude parketvloeren geven elk interieur een aparte uitstraling. Ze passen niet alleen in klassieke en landelijke interieurs, maar worden steeds meer toegepast in strakke moderne interieurs.

Voor de meest recente realisatie in samenwerking met Vlassak Architects, werd een woning in Kapelle-op-den-Bosch van prachtige geborstelde authentieke houten vloeren voorzien. Daarnaast werden ook trappen, zuilen en kastdeuren bekleed met dezelfde planken.

Voor meer foto’s van dit project, zie onze realisatie ‘Authentieke vloeren’.

Authentieke Belgische houten vloer
Authentieke Belgische houten vloer

Op de RenoResto beurs van 17 en 18 maart 2022 pakt DE WIJN Parket Projecten uit met een gamma aan mogelijkheden, van recuperatie hout, massief en samengestelde verouderde planken tot authentieke parketvloeren.

Van budgetvriendelijk tot exclusieve oude eiken plankenvloeren.

RenoResto 2022 banner
RenoResto 2022

Al overtuigd?

Voor een vrijblijvende bespreking van uw project(en) maken wij ons graag vrij.