Exclusieve Engelse terrazzovloer ‘Foresso charcoal walnut’

Exclusieve terrazzo vloer ‘Foresso charcoal walnut’9140 Temse

In een prachtig pand op een landelijk domein in Temse is elk element zorgvuldig gekozen. Ook de keuze van een exclusieve Engelse terrazzovloer ‘Foresso charcoal walnut‘ is een absolute blikvanger. Ontdek hoe ons ervaren team onder leiding van Luc De Wijn deze delicate taak met uitzonderlijk vakmanschap heeft volbracht. 

Keuze van tegels 

 

Bij het selecteren van de vloer was luxe, elegantie en tijdloze schoonheid een vereiste. De exclusieve Engelse terrazzovloer ‘Foresso charcoal walnut’ voldeed moeiteloos aan deze criteria. Met diepe kleuren en indrukwekkende afmetingen van 1200 x 600 x 240 mm, maakt deze vloer een onmiskenbaar statement in het interieur. 

Vakmanschap 

 

Door de uitstekende reputatie die Luc De Wijn door de jaren heen heeft opgebouwd, werd hij persoonlijk gevraagd om deze delicate taak uit te voeren. Als gerenommeerde aannemer koos de opdrachtgever bewust voor de deskundige parketleggers van De Wijn Parket Projecten. Een vertrouwen dat we met trots hebben waargemaakt. 

Het plaatsen van deze enorme terrazzo tegels vereiste precisie en vakmanschap. Niet alleen moesten de tegels op de vloer worden geplaatst, maar ook op het aanrecht in de keuken. Met hun imposante afmetingen was dit absoluut geen eenvoudige opgave. Ons team heeft echter met toewijding en expertise elk detail aangepakt om een naadloos en prachtig resultaat te bereiken. 

Oog voor detail 

 

Een van de hoogtepunten van deze exclusieve terrazzovloer is de eindafwerking met natuurolie. Dit zorgvuldig gekozen afwerkingsproces versterkt niet alleen de diepe kleuren van de vloer, maar zorgt ook voor een duurzame bescherming. Het resultaat is een vloer die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook bestand tegen dagelijkse slijtage en langdurig behoud van zijn schoonheid. 

De exclusieve Engelse terrazzovloer ‘Foresso charcoal walnut’ is een waar meesterwerk. Dankzij het vertrouwen van de bouwheer en de samenwerking met de architect, zijn we er trots op dat we deze prachtige vloer hebben kunnen realiseren. Bij De Wijn Parket Projecten streven we er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, zelfs bij de meest uitdagende projecten. 

Wil je meer weten over ‘Foresso charcoal walnut’ en andere exclusieve terrazzo vloeren? Bezoek dan de website van Foresso op https://foresso.co.uk/ voor meer informatie en inspiratie. 

Ben je geïnspireerd door dit project? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jouw vloerproject kunnen betekenen.

Al overtuigd?

Voor een vrijblijvende bespreking van uw project(en) maken wij ons graag vrij.