Renovatie mozaïek parket, schuren en lakken

Mozaïek parket in Tasmaanse eik = Eucalyptus2850 BOOM

In februari 2020 heeft DE WIJN Parket Projecten de renovatie uitgevoerd van een mozaïek parket in Tasmaanse eik, een houtsoort afkomstig van Eucalyptus uit Tasmanië.

De houten vloer werd eerst vakkundig opgeschuurd.  Voor de afwerking nadien werden 3 lagen watergedragen vernis, Devo matgeollied aspect, aangebracht.  Door het lakken van houten vloeren met 3 lagen vernis wordt het parket optimaal beschermd voor intensief gebruik.  Een houten vloer en parket gaat 3 maal langer mee dan bij toepassing van slechts 2 lagen vernis.

De Wijn Parket Projecten adviseert haar klanten wat betreft de afwerking in functie van het beoogde effect en het gebruik: boenwas, olie of lak.  Wil men een matte of juist glanzende afwerking. De mogelijkheden qua afwerking zijn zo uitgebreid dat professioneel advies geen overbodige luxe is.

Dankzij stalenkaarten kan de klant een eerste voorkeur inzake afwerking bepalen. Nadat de opdracht aan De Wijn Parket Projecten wordt toegekend, kan, indien gewenst, een groter staal gemaakt worden van de gekozen afwerking.  Zodoende kan  men ter plaatse in alle rust het resultaat bekijken.

Ook voor renovaties werken we uitsluitend met kwaliteitsvolle producten omdat deze het mooiste en degelijkste resultaat garanderen.

Tevreden klanten dat is waarvoor we bij De Wijn Parket Projecten gaan!

 

Al overtuigd?

Voor een vrijblijvende bespreking van uw project(en) maken wij ons graag vrij.