Van een klein herstellinkje aan eerder gelegde vloer naar nóg een verdieping bevloeren.

vinylvloeren2880

In maart ’23 kregen we een verzoek voor een ogenschijnlijk klein herstellinkje aan de parketvloer op het gelijkvloers van een woning in Bornem. Deze was begin mei door ons al opgelost. Door onze snelle en moeiteloze service ontstond er een verrassende wending.

Doordat de klant zeer tevreden was over onze snelle en correcte service voor zelfs zo’n kleine klus waar we nauwelijks winst op maken, namen ze contact met ons op. Dit keer wilden ze ook hun bovenverdieping voorzien van nieuwe vloerbekleding.

Aangezien parket financieel niet haalbaar was, kozen ze voor een vinylvloer. Wij geloven sterk in de kwaliteit van Invictus® vinylvloeren (LVT = Luxe Vinyl Tegels), dus stelden we deze optie voor. Na akkoord zijn we begonnen met het opschuren van de bestaande ondervloer en hebben we vervolgens Invictus® Townhouse Oak – Golden/Primus Click LVT-parket gelegd. Om de afwerking compleet te maken, hebben we ook MDF-schilderplinten geplaatst die twee keer wit zijn gegrond. Een perfecte combinatie van kwaliteit en esthetiek. We hebben ook rekening moeten houden met het meubilair, zodat de klant tijdens de werkzaamheden meubels kon verplaatsen van de ene naar de andere kant van de kamer. Daarom hebben we de werkzaamheden over twee weken verspreid om het voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Waarom raden wij een INVICTUS LVT-vloer aan?

 

Deze LVT parketvloer staat garant voor een mooie uitstraling en kwaliteit. De naam Invictus® komt uit het Latijn en betekent “onoverwinnelijk”. Deze vloeren zijn speciaal ontworpen voor het drukke gezinsleven. Met de exclusieve Scratchmaster® toplaag zijn ze bestand tegen krassen en slijtage. Invictus® biedt een breed scala aan realistische ontwerpen, van hout- tot steentegelpatronen, die perfect passen bij elke interieurstijl. Deze vloeren zijn gemakkelijk te plaatsen, vergen weinig onderhoud en zijn waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor elke kamer, inclusief de badkamer en keuken. Bovendien zijn ze hygiënisch, geluiddempend en geschikt voor huisdieren. Invictus® luxe vinylvloeren zijn ook milieuvriendelijk, recyclebaar en herbruikbaar. Geniet van comfort, duurzaamheid en stijl met Invictus®. We zijn trots om partner te zijn van Invictus®!

Ontdek de leuke gadget op de website van Invictus®! Met deze tool kun je het interieur visualiseren met de prachtige TOWNHOUSE OAK – GOLDEN – rigid click luxe vynil tegels die wij hebben geplaatst, of een van de vele andere vloeren. Bezoek de link en laat je inspireren.

Al overtuigd?

Voor een vrijblijvende bespreking van uw project(en) maken wij ons graag vrij.